Tuotteen tiedot
Nidottu, pehmeäkantinen
Sivumäärä
Koko
209 mm x 100 mm
ISBN
952-99213-1-4
Tuote on loppuunmyyty!
Arviot yli 1000 viinistä

Ilta-Sanomien torstaisin ilmestyvän Viikon viinit-palstan kirjoittaja ja Gloria Ruoka & Viini -lehden avustajana tunnetun Pekka Suorsan Viiniopas 2004 (Heinäpään Viestintä Oy) sisältää yli 1000 Suomessa myytävän viinin arviot pistein (60-100) ja sanoin. Kirjassa on yli 200 sivua ja se maksaa kirjakaupossa 9,90 euroa.

Poikkeuksellista on, että mukana ovat Alkon uutuudet joulukuun alkuun saakka. Vuosittain ilmestyvä kirja sisältää arviot Alkon perushinnaston viineistä, mutta sisältää myös runsaasti Alkon tilausvalikoiman ja ravintolamyynnissä olevien viinien arvioita. Huipputilojen vanhoja vuosikertoja sivutaan. Mukana ovat perustiedot, joiden avulla kuluttaja saa pullon kaupasta pöytään, ruoan ja viinin liittoa käsittelevä osio, viinietiketin esittelyä ja vuosikertataulukot hyvin käytännönläheisesti kerrottuna.

Kirjoittaja on aiemmin kirjoittanut kaksi DVD-opasta Docendolle, Papá Giovanni -kirjan WSOY:lle ja kustantanut kaksi DVD-opasta Heinäpään Viestintä Oy:lle. Vakituinen viinipalsta on ilmestynyt eri medioissa vuodesta 1988.

Uusimmat kirjat

Kirjat saatavissa nyt kirjakaupoista ja HeVi:n verkkokaupasta!
Toteutus:MetaVisual CMSKirjaudu sisään© 2009 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy